Tapahtuma

CBH

Craft Beer Helsinki Ullanlinna on käsityöläispanimoiden festari Helsingin Ullanlinnassa Meripuistossa. Tapahtumassa mukana on useita laadukkaita panimoita sekä Suomesta että muualta maailmalta.

PAIKKA JA AIKA
Helsinki (Meripuisto) 23.-25.8.2018.

AUKIOLOAJAT
To 23.8. klo 14-24
Pe 24.8. klo 12-24
La 25.8. klo 12-24

Anniskelu päättyy jokaisena päivänä 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

TAPAHTUMAAN OSALLISTUVAT PANIMOT
Tapahtumaan osallistuu lukuisia käsityöläispanimoita Suomesta ja muualta maailmasta. Lista mukaan ilmoittautuneista panimoista päivitetään tänne.

KATURUOKAA
Craft Beer Helsinki Ullanlinna -festareilla olutelämystä voi täydentää myös herkullisella ruoalla, koska paikalla on muutama erittäin laadukas katukeittiö. Myös kasvisruokailijat on huomioitu!

CRAFT CIDERS
Käsityöläisoluiden rinnalle sopii täydellisesti käsityöläissiiderit. Tarjolle tulevat siiderit julkaistaan kevään aikana.

PÄÄSYMAKSU
Kertalippu tapahtumaan maksaa 5 euroa ja sisältää Craft Beer Helsinki -lasin. Kertalipulla et pääse alueelle takaisin sieltä poistuttuasi.

Sisäänpääsy koko tapahtumaan 1-3 päiväksi maksaa 6 euroa, jolloin saat lasin lisäksi rannekkeen, jolla voit kulkea alueelle sisään koko tapahtuman ajan.

Tämän lisäksi Seamchip-maksukortista peritään 2 euron pantti, jonka saat takaisin kun palautat kortit alueelta poistuessasi.

MAKSAMINEN TAPAHTUMASSA
Maksaminen tapahtumassa hoituu Seamchip-maksukorteilla, joille voit ladata rahaa sisäänpääsyn yhteydessä sekä alueen sisällä latauspisteellä

FESTARILASIT
Sisäänpääsyn yhteydessä lunastat itsellesi lasin. Voit ostaa tapahtumassa mukana olevien panimoiden ständeiltä juomia tähän lasiin. Alueella on myös lasinpesupisteitä, joissa voit käydä pesemässä lasin.

Hanatuotteiden annoskoot ovat 1,5 dl ja 3 dl. Nämä koot on merkitty laseihin mittaviivalla.

OHJELMA
Näillä festareille tärkeimmässä osassa ovat erinomaiset käsityöläisoluet.

IKÄRAJA
Tapahtumassa ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi sekä portilla että ostaessasi alkoholituotteita. Alle 15-vuotiaat lapset saavat tulla alueelle vanhempiensa kanssa ja olla siellä klo 19 asti.

NARIKKA
Sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on maksuton ja valvottu tavanransäilytys. Pyydämme jättämään suuremmat laukut narikkaan.

CRAFT BEER HELSINKI SOSIAALISESSA MEDIASSA
Löydät meidät FacebookistaTwitteristä ja Instagramista.

ENNAKKOTAPAHTUMAT

TAPAHTUMA-ALUEEN KARTTA

Tapahtuma-alueen kartta aukeaa klikkaamalla tästä linkistä.

LEMMIKKIELÄIMET

Koirat saavat tulla alueelle omistajiensa mukana ja olla siellä klo 19 asti, ja ne (koirat) täytyy olla koko ajan kiinni. Sen jälkeen omistajien tulee viedä koirat pois alueelta.