Tapahtuma

CBH

Craft Beer Helsinki on käsityöläispanimoiden festari Helsingin keskustassa Rautatientorilla. Tapahtumassa mukana on useita laadukkaita panimoita sekä Suomesta että muualta Maailmalta.

PAIKKA JA AIKA
Helsinki (Rautatientori) 5.-7.7.2018.

AUKIOLOAJAT:
TBA

Anniskelu päättyy jokaisena päivänä 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

TAPAHTUMAAN OSALLISTUVAT PANIMOT
Tapahtumaan osallistuu useita panimoita Suomesta ja ulkomailta. Katso lista mukaan ilmoittautuneista panimoista päivitetään tänne.

KATURUOKAA
Craft Beer Helsinki -festareilla olutelämystä voi täydentää myös herkullisella ruoalla, koska paikalla on muutama erittäin laadukas katukeittiö. Myös kasvisruokailijat on huomioitu!

CRAFT CIDERS
Käsityöläisoluiden rinnalle sopii täydellisesti käsityöläissiiderit. Tarjolle tulevat siiderit julkaistaan pian.

PÄÄSYMAKSU
Sisäänpääsy tapahtumaan maksaa 4 euroa ja sisältää Craft Beer Helsinki -tuopin. Mikäli haluat jalallisen olutlasin, pääsymaksu on 5 euroa. Tämän lisäksi Seamchip-maksukortista peritään 2 euron pantti, jonka saat takaisin kun palautat kortit alueelta poistuessasi.

Yhdellä pääsymaksulla pääset tapahtumaan vaikka jokaisena kolmena päivänä.

MAKSAMINEN TAPAHTUMASSA
TBA

FESTARILASIT
Sisäänpääsyn yhteydessä lunastat itsellesi lasin. Voit ostaa tapahtumassa mukana olevien panimoiden ständeiltä juomia tähän lasin. Alueella on myös lasinpesupisteitä, joissa voit käydä pesemässä lasin.

Hanatuotteidet annoskoot ovat 1,5 dl ja 3 dl. Nämä koot on merkitty laseihin mittaviivalla.

OHJELMA
Näillä festareille tärkeimmässä osassa ovat erinomaiset käsityöläisoluet.

IKÄRAJA
Tapahtumassa ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi sekä portilla että ostaessasi alkoholituotteita. Alle 15-vuotiaat lapset saavat tulla alueelle vanhempiensa kanssa ja olla siellä klo 19 asti.

NARIKKA
Sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on maksuton ja valvottu tavanransäilytys. Pyydämme jättämään suuremmat laukut narikkaan.

CRAFT BEER HELSINKI SOSIAALISESSA MEDIASSA
Löydät meidät FacebookistaTwitteristä ja Instagramista.

PRE-CBH2017 -tapahtumat

Craft Beer Helsinki tuo kaupunkiin panimoväkeä ympäri maailmaa jo edellisenä iltana, joten jos haluat virittäytyä tunnelmaan, tule maistelemaan tuotteita ja tapaamaan panijoita jo ennakkoon. Tapahtumissa tarjolla myös tuotteita, joita itse tapahtumassa ei ole tarjolla. Lista tapahtumista päivitetään tähän, mutta kannattaa myös seurata Craft Beer Helsinkiä somessa!

TAPAHTUMA-ALUEEN KARTTA

Kartta päivitetään tähän lähempänä tapahtumaa.

LEMMIKKIELÄIMET

Koirat saavat tulla alueelle omistajiensa mukana ja olla siellä klo 19 asti, ja ne täytyy olla koko ajan kiinni. Sen jälkeen omistajien tulee viedä koirat pois alueelta.