Tapahtuma

CBH

Craft Beer Helsinki on käsityöläispanimoiden festari Helsingin keskustassa Rautatientorilla. Tapahtumassa mukana on useita laadukkaita panimoita sekä Suomesta että muualta maailmalta.

PAIKKA JA AIKA
Helsinki (Rautatientori) 4.-6.7.2019.

AUKIOLOAJAT
To 4.7. klo 14-24
Pe 5.7. klo 12-01
La 6.7. klo 12-24

Anniskelu päättyy jokaisena päivänä 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

TAPAHTUMAAN OSALLISTUVAT PANIMOT JA OLUET
Tapahtumaan osallistuu yli 30 panimoa. Lista mukaan ilmoittautuneista panimoista löytyy täältä.

Olutlistat on julkaistu Untappd:ssa, ja ne ovat katsottavissa Untappd-sovelluksen lisäksi täällä.

Voit myös ladata PDF-version olutlistasta tästä. Huomioithan, että viime hetkillä tehtävät päivitykset eivät välttämättä päivity pdf-versioon.

KATURUOKAA
Craft Beer Helsinki -festareilla olutelämystä voi täydentää myös herkullisella ruoalla, koska paikalla on muutama erittäin laadukas katukeittiö. Lue lisää täältä!

CRAFT CIDERS & WINES
Käsityöläisoluiden rinnalle sopii täydellisesti käsityöläissiiderit ja -viinit. Lisätietoja täältä.

PÄÄSYMAKSU
Kertalippu tapahtumaan maksaa 5 euroa ja sisältää Craft Beer Helsinki -lasin. Kertalipulla et pääse alueelle takaisin sieltä poistuttuasi.

Sisäänpääsy koko tapahtumaan 1-3 päiväksi maksaa 7 euroa, jolloin saat lasin lisäksi rannekkeen, jolla voit kulkea alueelle sisään koko tapahtuman ajan. Myös ranneke sisältää yhden lasin, joten otathan lasisi mukaan kun palaat alueelle. Ylimääräinen lasi maksaa 3 €.

Tämän lisäksi Seamchip-maksukortista peritään 2 euron pantti, jonka saat takaisin kun palautat kortit alueelta poistuessasi.

ENNAKKOLIPUT
Ennakkolipunmyynti on avattu. Lue lisää lipunmyynnistä täältä.

MAKSAMINEN TAPAHTUMASSA
Tapahtuma-alueella kaikki ostokset tehdään tapahtuman maksukorteilla. Korteille voit ladata rahaa sekä sisääntulon yhteydessä että latauspisteellä. Kortista peritään sisäänpääsymaksun yhteydessä 2 euron pantti, jonka saat takaisin kun palautat kortin alueelta poistuessasi.

Voit ladata alueelle saapuessasi maksukortillesi juuri niin pienen tai suuren summan rahaa kuin haluat. Sisääntuloportilla on kuitenkin myös valmiiksi ladattuja 28 € ja 48 € kortteja. Sisäänpääsyn nopeuttamiseksi suosittelemme valitsemaan näistä jomman kumman.

Jos sinulla jää kortille käyttämätöntä rahaa, niin se palautetaan latauspisteellä. Palautuksesta peritään 2 € käsittelymaksu.

Maksukortit tulee palauttaa alueelta poistuttaessa, jolloin saat takaisin maksamasi pantin. Mikäli kortilla on rahaa jäljellä, voit kuitenkin ottaa sen myös mukaasi ja tulla saman kortin kanssa tapahtumaan myös seuraavana päivänä.

FESTARILASIT
Sisäänpääsyn yhteydessä lunastat itsellesi lasin. Voit ostaa tapahtumassa mukana olevien panimoiden ständeiltä juomia tähän lasiin. Alueella on myös lasinpesupisteitä, joissa voit käydä pesemässä lasin.

Hanatuotteiden annoskoot ovat 1,5 dl ja 3 dl. Nämä koot on merkitty laseihin mittaviivalla.

OHJELMA
Näillä festareille tärkeimmässä osassa ovat erinomaiset käsityöläisoluet.

IKÄRAJA
Tapahtumassa ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi sekä portilla että ostaessasi alkoholituotteita. Alle 15-vuotiaat lapset saavat tulla alueelle vanhempiensa kanssa ja olla siellä klo 19 asti.

NARIKKA
Sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on maksuton ja valvottu tavanransäilytys. Pyydämme jättämään suuremmat laukut narikkaan.

CRAFT BEER HELSINKI SOSIAALISESSA MEDIASSA
Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

TAPAHTUMA-ALUEEN KARTTA

Katso tapahtuma-alueen kartta tästä.

LEMMIKKIELÄIMET

Koirat saavat tulla alueelle omistajiensa mukana ja olla siellä klo 19 asti, ja ne (koirat) täytyy olla koko ajan kiinni. Sen jälkeen omistajien tulee viedä koirat pois alueelta.

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

Saako alueelle tuoda sateenvarjon?

  • Kyllä saa!

Voiko yhden päivän kertalipulla poistua alueelta ja palata sinne takaisin

  • Ei valitettavasti voi. Kertalippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn ja on päiväkohtainen. Kolmen päivän lippu maksaa vain 2 € enemmän ja sisältää rannekkeen, jolla alueelle voi saapua ja sieltä voi poistua niin monta kertaa kuin haluaa.

Minulla on kolmen päivän ranneke. Saanko uuden lasin kun palaan alueelle toisena tai kolmantena tapahtumapäivänä

  • Kolmen päivän pääsylippuun kuuluu vain yksi lasi, joten pidäthän oman lasisi mukanasi. Uuden lasin voi ostaa tapahtuma-alueelta 3 € hintaan.

Voinko tehdä pöytävarauksen?

  • Emme ota vastaan pöytävarauksia. Kaikki asiakkaamme ovat tasa-arvoisia, ja kaikki pöydät ovat kaikkien vapaassa käytössä.