Tapahtuma

CBH

Craft Beer Helsinki on käsityöläispanimoiden festari Helsingin keskustassa Rautatientorilla. Tapahtumassa mukana on useita laadukkaita panimoita sekä Suomesta että muualta Maailmalta.

PAIKKA JA AIKA
Helsinki (Rautatientori) 6.-8.7.2017.

AUKIOLOAJAT:
To 6.7. klo 14-24
Pe 7.7. klo 12-24
La 8.7. klo 12-24

Anniskelu päättyy jokaisena päivänä klo 23.30.

TAPAHTUMAAN OSALLISTUVAT PANIMOT
Tapahtumaan osallistuu useita panimoita Suomesta ja ulkomailta. Katso lista mukaan ilmoittautuneista panimoista tästä.

Hanalistat julkaistaan Hanassa.fi-palvelussa.

KATURUOKAA
Craft Beer Helsinki -festareilla olutelämystä voi täydentää myös herkullisella ruoalla, koska paikalla on muutama erittäin laadukas katukeittiö. Myös kasvisruokailijat on huomioitu!

CRAFT CIDERS
Käsityöläisoluiden rinnalle sopii täydellisesti käsityöläissiiderit. Tarjolle tulevat siiderit julkaistaan pian.

PÄÄSYMAKSU
Sisäänpääsy tapahtumaan maksaa 4 euroa ja sisältää Craft Beer Helsinki -tuopin. Mikäli haluat jalallisen olutlasin, pääsymaksu on 5 euroa. Tämän lisäksi Seamchip-maksukortista peritään 2 euron pantti, jonka saat takaisin kun palautat kortit alueelta poistuessasi.

Yhdellä pääsymaksulla pääset tapahtumaan vaikka jokaisena kolmena päivänä, kunhan pidät tapahtuman lasin mukanasi!

MAKSAMINEN TAPAHTUMASSA
Tapahtuma-alueella kaikki ostokset tehdään Seamchip-maksukorteilla. Korteille voit ladata rahaa sekä sisääntulon yhteydessä että latauspisteellä. Molempiin on varattu entistä enemmän kassoja, joten lataaminen tulee olemaan nopeampaa kuin viime vuonna. Kortista peritään sisäänpääsymaksun yhteydessä 2 euron pantti, jonka saat takaisin kun palautat kortin alueelta poistuessasi.

Voit ladata alueelle saapuessasi maksukortillesi juuri niin pienen tai suuren summan rahaa kuin haluat. Sisääntuloportilla on kuitenkin myös valmiiksi ladattuja 25 € ja 45 € kortteja. Sisäänpääsyn nopeuttamiseksi suosittelemme valitsemaan näistä jomman kumman. Suurin osa tuotteista maksaa 3-4 EUR / 1,5 dl ja 6-8 EUR / 3 dl, mutta poikkeuksiakin varmasti on.

Jos sinulla jää kortille käyttämätöntä rahaa, niin se palautetaan latauspisteellä. Palautuksesta peritään 2 € käsittelymaksu.

Maksukortit tulee palauttaa alueelta poistuttaessa järjestyksenvalvojille, jolloin saat takaisin maksamasi pantin. Mikäli kortilla on rahaa jäljellä, voit kuitenkin ottaa sen myös mukaasi ja tulla saman kortin kanssa tapahtumaan myös seuraavana päivänä.

FESTARILASIT
Sisäänpääsyn yhteydessä lunastat itsellesi lasin. Voit ostaa tapahtumassa mukana olevien panimoiden ständeiltä juomia tähän lasin. Alueella on myös lasinpesupisteitä, joissa voit käydä pesemässä lasin.

Hanatuotteidet annoskoot ovat 1,5 dl ja 3 dl. Nämä koot on merkitty laseihin mittaviivalla.

OHJELMA
Näillä festareille tärkeimmässä osassa ovat erinomaiset käsityöläisoluet.

IKÄRAJA
Tapahtumassa ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi sekä portilla että ostaessasi alkoholituotteita. Alle 15-vuotiaat lapset saavat tulla alueelle vanhempiensa kanssa ja olla siellä klo 19 asti.

NARIKKA
Sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on maksuton ja valvottu tavanransäilytys. Pyydämme jättämään suuremmat laukut narikkaan.

CRAFT BEER HELSINKI SOSIAALISESSA MEDIASSA
Löydät meidät FacebookistaTwitteristä ja Instagramista.

PRE-CBH2017 -tapahtumat

Craft Beer Helsinki tuo kaupunkiin panimoväkeä ympäri maailmaa jo edellisenä iltana, joten jos haluat virittäytyä tunnelmaan, tule maistelemaan tuotteita ja tapaamaan panijoita jo ennakkoon. Tapahtumissa tarjolla myös tuotteita, joita itse tapahtumassa ei ole tarjolla:

TAPAHTUMA-ALUEEN KARTTA

Avaa pohjakartta klikkaamalla tästä.

LEMMIKKIELÄIMET

Koirat saavat tulla alueelle omistajiensa mukana ja olla siellä klo 19 asti, ja ne täytyy olla koko ajan kiinni. Sen jälkeen omistajien tulee viedä koirat pois alueelta.